RUTA MUNICIPALĂ DE AUTOBUZ NR. 24 VA CIRCULA CONFORM UNUI NOU ORAR

Data:
Dec 20, 2023

Pentru a asigura un confort mai mare pentru locuitorii din Colonița, din 20 decembrie, ruta municipală de autobuz nr. 24,,str. Tighina – satul Coloniţa”, va circula conform unui nou orar.

Astfel, unitățile care circulă pe ruta de autobuz nr. 24 vor ieși mai devreme pe itinerar și vor încheia programul de muncă mai târziu.

Prima cursă din Chișinău spre Colonița va fi la ora 05:00, iar din Colonița spre Chișinău – la ora 05:40. 

Ultima plecare din stația terminus din suburbie spre Capitală va fi la ora 22:50, iar din Chișinău spre satul Colonița – la ora 22:10.

Totodată, orarul a fost ajustat în așa fel, ca elevii și profesorii de la liceul din Colonița să reușească la timp la ore, iar după lecții să nu stea mult în stația de așteptare.

Decizia de modificare a orarului de circulație a fost luată la solicitarea locuitorilor și a administrației locale din Colonița.

Amintim, în luna octombrie, itinerarul rutei de autobuz nr. 24 a fost prelungit pe străzile Vasile Lupu, Răsăritului și Valea Ungurului, unde locuiesc în jur de 800 de oameni.

În toamna acestui an, Întreprinderea municipală,,Parcul Urban de Autobuze” a lansat mai multe rute noi spre suburbiile Capitalei.

Este vorba despre ruta nr. 6 are,,Or. Chișinău (str. Alba-Iulia) – satul Dumbrava – comuna Trușeni”

ruta nr. 12,,str. Ion Creangă – str. Caucaz, or. Durlești”;

ruta nr. 14,,Or. Chișinău (str. Miorița) – or. Codru (str. Schinoasa Deal”.

ruta nr. 15,,Or. Chișinău (str. Academiei) – or. Codru (str. Potârnichii)”.

Totodată, pentru a garanta transportarea unui număr mai mare de călători a fost suplimentată cu o unitate de autobuz articulată ruta de autobuz nr.46,,str. Melestiu – satul Ghidighici” .

 

RUTA MUNICIPALĂ DE AUTOBUZ NR. 24 VA CIRCULA CONFORM UNUI NOU ORAR
Federatia de padel
BNRM