Evenimente și noutăți din Moldova

Ln Mr Mc Jo Vn Sm Dm
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -
- - - - - - -

Specificați perioada de căutare

Cine detine informatia, stapaneste lumea. Renumitele cuvinte ale celebrului om de afaceri Nathan Rothschild capata astazi tot mai mult sens. De aceea, am creat o resursa care va reuni cele mai recente noutati din Moldova. Сorespondentii nostri abordeaza diverse sfere, cum ar fi economia nationala, politica, cultura si sport. De asemenea, urmarim situatia internationala si politica externa. In fiecare zi, de dimineata devreme pana seara tarziu, publicam stiri din Chisinau si din regiuni.

De ce portalul nostru de stiri este mai util decat celelalte?

Operam numai cu fapte, publicam informatii verificate, obtinem interviuri cu lideri politici, discutam cu personalitati faimoase din lumea culturala si a sportului. Suntem mereu in epicentrul evenimentelor fierbinti. Cel mai important, jurnalistii nostri mediatizeaza evenimentele din Moldova in mod independent, ceea ce ne-a permis sa castigam increderea a peste 5 mii de cititori fideli. Alaturati-va noua!

Ce alte stiri din Moldova publicam astazi:

  • afise de evenimente de divertisment in Chisinau;
  • programe si recenzii ale meciurilor sportive;
  • stiri de sanatate;descoperiri in lumea stiintifica;
  • incidente, rapoarte de accidente, infractiuni.

Pentru a afla ultimele noutati Moldova, trebuie sa fiti cu noi 24/7. Oameni de succes, moderni, care doresc sa fie mereu la curent cu noutatile dau preferinta resursei noastre. anons.md este cea mai sigura sursa de stiri din Moldova!

Federatia de padel
BNRM