PSRM CONSIDERĂ CĂ ORGANIZAREA CELUI DE AL DOILEA TUR AL ALEGERILOR PRIMARULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BĂLȚI ESTE O FARSĂ RUSINOASĂ

Data:
Dec 20, 2021

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră că organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor primarului general al municipiului Bălți este o farsă rușinoasă.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova consideră că organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor primarului general al municipiului Bălți este o farsă rușinoasă, care a compromis procesul alegerilor democratice din țară.

Rezultatele celui de-al doilea tur al alegerilor primarului general al municipiului Bălți au demonstrat pierderea totală a încrederii din partea locuitorilor capitalei de nord a Moldovei și față de primarul general în funcție, Nicolai Grigorișin, și față de regimul Maiei Sandu, care i-a acordat susținere tacită. Niciodată până acum în istoria Republicii Moldova, prezența alegătorilor la alegeri nu a fost atât de scăzută. 

Bălțenii au pus o notă negativă și lui Grigorișin, care a acceptat să participe la acest spectacol dezgustător, și actualei guvernări a țării.

Partidul Socialiștilor consideră că după cele întâmplate, actuala componență a Comisiei Electorale Centrale nu-și poate exercita funcțiile în mod obiectiv. Noi îi îndemnăm pe membrii CEC, care au participat la această fărădelege, să-și dea demisia.

Partidul Socialiștilor nu-l recunoaște pe Nicolai Grigorișin drept primar legitim al municipiului Bălți. Considerăm necesar organizarea unor noi alegeri ale primarului general al municipiului Bălți, cu respectarea tuturor mecanismelor democratice.

 

 

 

PSRM CONSIDERĂ CĂ ORGANIZAREA CELUI DE AL DOILEA TUR AL ALEGERILOR PRIMARULUI GENERAL AL MUNICIPIULUI BĂLȚI ESTE O FARSĂ RUSINOASĂ
Federatia de padel
BNRM