PREMIERUL NATALIA GAVRILIȚA, ÎN DIALOG CU MEMBRII DELEGAȚIEI PARLAMENTULUI EUROPEAN

Data:
Dec 02, 2021

Prim-ministrul Natalia Gavrilița s-a întâlnit astăzi cu membrii delegației UE la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, eurodeputații Siegfried Mureșan, Ramona Strugariu, Gheorghe-Vlad Nistor și Maria Grapini. 

Șefa Cabinetului de miniștri a menționat sprijinul constant al Parlamentului European în realizarea agendei de transformare a țării și promovarea parcursului european al Republicii Moldova și a subliniat importanța componentei parlamentare a relațiilor dintre UE și țara noastră. În mod special, Natalia Gavrilița a mulțumit pentru asistența acordată în contextul crizei energetice, accentuând că suportul UE, inclusiv sprijinul financiar, rămâne esențial pentru modernizarea Republicii Moldova. Totodată, prim-ministrul a reiterat angajamentul Guvernului cu privire la reforma justiției și combaterea corupției, precum și referitor la îmbunătățirea climatului investițional, inclusiv prin reducerea birocrației și poverii administrative. 

În cursul întrevederii, șeful delegației, Siegfried Mureșan, a reconfirmat disponibilitatea Parlamentului European de a susține țara noastră în procesul de implementare a reformelor și de integrare europeană. 

 

 

PREMIERUL NATALIA GAVRILIȚA, ÎN DIALOG CU MEMBRII DELEGAȚIEI PARLAMENTULUI EUROPEAN
Federatia de padel
BNRM