PREMIER ENERGY ANALIZEAZĂ PROPUNEREA S.A. APĂ – CANAL CHIȘINĂU PENTRU SOLUȚIONAREA PROBLEMEI DATORIEI LA PLATA ENERGIEI ELECTRICE CONSUMATE

Data:
Feb 07, 2023

Premier Energy analizează propunerea S.A. „Apă-Canal Chișinău” pentru soluționarea problemei datoriei la plata energiei electrice consumate.

  • ÎCS „Premier Energyˮ SRL informează că a primit și analizează propunerea S.A. „Apă-Canal Chișinău” pentru soluționarea problemei datoriei acestei întreprinderi creată în urma neachitării în termen a facturilor pentru energia electrică consumată.
  • Datoria S.A. „Apă-Canal Chișinău” constituie la ziua de azi suma de 64.8 milioane de lei și include facturi cu termenul de achitare expirat din lunile noiembrie și decembrie, 2022, de asemenea, din ianuarie, 2023.

În prezent S.A. „Apă-Canal Chișinău” dispune de energie electrică la toate locurile sale de consum și pe durata discuțiilor nu vor fi operate deconectări.

S.A. „Apă-Canal Chișinău” garantează achitarea integrală a consumului curent, discuțiile fiind axate pe stingerea datoriei acumulată până în luna februarie. Despre rezultatele discuțiilor cu furnizorul de apă privind modalitatea agreată de soluționare a problemei datoriei acumulate vă vom informa ulterior.

Departamentul Relații Externe și Comunicare

ÎCS „Premier Energy” SRL

PREMIER ENERGY ANALIZEAZĂ PROPUNEREA S.A. APĂ – CANAL CHIȘINĂU PENTRU SOLUȚIONAREA PROBLEMEI DATORIEI LA PLATA ENERGIEI ELECTRICE CONSUMATE
Federatia de padel
Global Media