PE PERIOADA ESTIVALA ÎN TRANSPORTUL PUBLIC DE PASAGERI SUNT CONECTATE ECHIPAMENTELE DE AER CONDITIONAT

Data:
Jun 08, 2022

Primăria municipiului Chișinău informează că în unitățile de transport public municipal, pe perioada estivală, este asigurat confortul pasagerilor prin utilizarea aerul condiționat. Astfel, sistemul de climatizare din autobuze și troleibuze este setat să pornească automat la temperaturi de peste 21 de grade, fără intervenția conducătorului auto.

Zilnic în cele 118 autobuze emise la linie funcționează sistemul de condiționare, iar în cele 305 troleibuze care circulă zilnic pe rute echipamente de aer condiționat dispun 108 unități. Aceste vehicule fiind repartizate pe liniile pe care se înregistrează fluxuri mari de călători și sunt marcate cu un simbol ❄️ în acest sens la cele 3 intrări în habitaclu.    

E de menționăm că toate unitățile de transport achiziționate în ultimi doi ani de către municipalitate, sunt moderne și dotate cu sisteme de aer condiționat, rampă rabatabilă pentru accesul utilizatorilor de scaun rulant, loc special amenajat pentru bagaj de mână, sistem de supraveghere video în interior și exterior prize USB destinate călătorilor, pentru încărcarea dispozitivelor electronice.

Primăria municipiului Chișinău

 

PE PERIOADA ESTIVALA ÎN TRANSPORTUL PUBLIC DE PASAGERI SUNT CONECTATE ECHIPAMENTELE DE AER CONDITIONAT
Federatia de padel
Global Media