ÎN CHIȘINĂU VA AVEA LOC TARGUL DE GHIDARE ÎN CARIERĂ "ȘCOALA ORAȘULUI VERDE"

Data:
May 10, 2022

Primăria Municipiului Chișinău anunță că în perioada 14-15 mai 2022, va avea loc primul târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde". Evenimentul va fi desfășurat în Parcul,,Alunelul", sectorul Buiucani, în intervalul 10:00-19:00.

Astfel, cadrele didactice, elevii însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor verzi, precum și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional.

E de menționat că pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea următoarelor chestionare:

Chestionar pentru elevii claselor V-IX;

Chestionar pentru elevii claselor X-XII;

Chestionar pentru părinți.

Evenimentul este parte a Programului „Dezvoltarea competențelor ecologice și ecologizarea școlilor publice din municipiul Chișinău", organizat cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde" implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), cu finanțare din partea Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei (BMZ) și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Agenda târgului „Scoala Orașului Verde" 14-15 mai 2022.

Primaria Chisinau

ÎN CHIȘINĂU VA AVEA LOC TARGUL DE GHIDARE ÎN CARIERĂ "ȘCOALA ORAȘULUI VERDE"
Federatia de padel
Global Media