I.M. "ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI"ARE UN ȘEF NOU

Data:
Jun 20, 2022

Primăria Municipiului Chișinău informează că Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi" (AGSV) are un nou director - Victoria Covali. Noua șefă de întreprindere este specialist în domeniul de profil, având în vedere că anterior a activat în calitate de șef-adjunct al Întreprinderii de Stat „Moldsilva".

Anunțul despre noua șefă de la ÎM „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi" a fost făcut de Primarul General, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative săptămânale de luni.

Edilul i-a urat Victoriei Covali bun venit în echipa Primăriei, menționând că aceasta este un bun specialist, cu o vastă experiență în domeniul spațiilor verzi, domeniu în care mai sunt multe lucruri de realizat.

În context, Victoria Covali a menționat că spațiile verzi sunt un domeniu important pentru municipiu care trebuie să fie cartea de vizită a Chișinăului, dar și pentru cetățenii urbei, pentru confortul lor fizic și emoțional.

Totodată, șefa de la AGSV a enunțat necesitatea convocării de urgență în ședință a pretorilor de sector, a responsabililor de la Agenția de mediu, Inspectoratul Ecologic (care sunt implicați în procesul de autorizare) în legătură cu măsurile necesare de întreprins vizavi de siguranța cetățenilor care vizitează zonele verzi din capitală.

Funcția de șef al ÎM „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi" a devenit vacantă după demiterea lui Serghei Carp, ca urmare a cazului tragic din Parcul „Alunelul", soldat cu decesul unui copil.

Primăria Municipiului Chișinău

 

I.M. "ASOCIAȚIA DE GOSPODĂRIRE A SPAȚIILOR VERZI"ARE UN ȘEF NOU
Federatia de padel
Global Media