FESTIVAL "CHIŞINĂUL SPORTIV 2023"

Data:
Jun 07, 2023

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 17 iunie 2023, în Parcul „La Izvor” și va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri și programe de divertisment. Tot acolo va fi organizat și un târg cu produse autohtone, iar seara va culmina cu un recital muzical deosebit din partea invitaților speciali. 

La eveniment vor participa elevii școlilor sportive din municipiul Chișinău, sportivi amatori și profesioniști, campioni la turnee naționale și internaționale, antrenori, reprezentanți ai cluburilor și federațiilor sportive și ai comunității sportive din Capitală. 

Evenimentul va fi deschis publicului larg și va oferi oportunitatea de a vă inspira de la cei mai buni sportivi la box, gimnastică, caiac-canoe, karate, fotbal, volei, baschet și multe alte activități interactive. Toți câștigătorii vor fi premiați de Primăria municipiului Chișinău și partenerii evenimentului.

Această inițiativă este un pas important în dezvoltarea domeniului sportiv și în promovarea Chișinăului ca un oraș prietenos și dinamic în ceea ce privesc activitățile sportive.

 

FESTIVAL "CHIŞINĂUL SPORTIV 2023"
Federatia de padel
BNRM