ȘEDINȚA COMUNĂ A GUVERNELOR REPUBLICII MOLDOVA ȘI ROMANIEI

Data:
Feb 08, 2022

Stimați reprezentanți mass-media, 

Vă comunicăm că vineri, 11 februarie curent, la Chișinău va avea loc ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României, cu participarea prim-miniștrilor Natalia Gavrilița și Nicolae-Ionel Ciucă.

Ședința comună a Guvernelor va fi desfășurată la Palatul Republicii, în sala mare, începând cu ora 10:55. Jurnaliștii vor avea acces în sală pe toată durata evenimentului. 

După încheierea ședinței comune, va avea loc semnarea Acordurilor și tratatelor bilaterale, în sala mică, la et.2, începând cu ora 11:40. Aici, accesul jurnaliștilor va fi restricționat, însă evenimentul va fi transmis LIVE prin intermediul paginii de Facebook a Guvernului Republicii Moldova, pe www.privesc.eu și pe www.rlive.md.

Tot atunci, în holul Palatului Republicii, la et.2, va fi amenajat un spațiu, unde jurnaliștii vor putea înregistra declarații pentru presă oferite de membrii Guvernelor ambelor state. 

Începând cu ora 12:05, prim-miniștrii Republicii Moldova și României, Natalia Gavrilița și Nicolae-Ionel Ciucă, vor susține o conferință de presă în holul Palatului Republicii, et.2. 

Menționăm că accesul jurnaliștilor la Palatul Republicii se va permite în intervalul orelor 9:30-10:30 și va fi asigurat în baza listei de intrare și deținerii certificatului de vaccinare anti-Covid. De aceea, rugăm respectuos să ne transmiteți pe presa@gov.md, până joi, ora 14:00, numele și prenumele operatorului/fotografului și reporterului care vor participa la eveniment. 

Direcţia comunicare și protocol

Guvernul Republicii Moldova

Chișinău, Piața Marii Adunări Naționale, 1

 

 

ȘEDINȚA COMUNĂ A GUVERNELOR REPUBLICII MOLDOVA ȘI ROMANIEI
Federatia de padel
BNRM