AEE LANSEAZĂ CAMPANIA DE INFORMARE DESPRE EFICIENTA ENERGETICA ÎN IMM-URI

Data:
May 19, 2022

19 mai, Chișinău. Agenția pentru Eficiență Energetică anunță lansarea campaniei de informare privind eficiența energetică în IMM-uri.

Obiectivul principal al acestei campanii este a spori conștientizarea întreprinderilor autohtone cu privire la importanța economisirii energiei și în același timp, diseminarea informației despre beneficiile și măsurile de eficiență energetică în întreprinderi. În acest sens, în cadrul campaniei, vor fi elaborate materiale informative (ghiduri, broșuri, spoturi video) despre eficiența energetică în IMM-uri.

În acest context, dăm startul activităților, prin lansarea unui spot cu întrebări și răspunsuri despre ce este eficiența energetică.

V-ați gândit vreodată ce reprezintă eficiența energetică? Deși este o expresie cu care suntem familiarizați, mulți dintre noi nu pot descrie corect acest concept. Pentru a vedea cât de multe știu moldovenii/chișinăuienii despre eficiența energetică, am efectuat un sondaj pe străzile capitalei. Vă îndemnăm să urmăriți răspunsurile oamenilor, dar și explicațiile specialiștilor în acest video.

Pentru a accesa spotul, vedeți link-ul.

Menționăm, că AEE are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

Serviciul informare și comunicare cu mass-media Agenția pentru Eficiență Energetică.

 

 

 

AEE LANSEAZĂ CAMPANIA DE INFORMARE DESPRE EFICIENTA ENERGETICA ÎN IMM-URI
Federatia de padel
Global Media